مشاوره ویزا

جهت ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان، باید درخواست ویزای دانشجویی خود را چند ماه قبل از شروع کلاس به سفارت ارسال کنید. شرایط ویزایی در این کشورها با یکدیگر متفاوت است برای مثال، برای برخی از این کشور ها شما نیاز به انجام مصاحبه دارید و در برخی دیگر باید اطلاعات بایومتریک خود را ثبت کنید.

اخد ویزای دانشجویی نیازمند داشتن اطلاعات کافی از شرایط ویزایی هر کشور و تهیه کردن مدارکی است که برای آن سفارت جهت صدور ویزای دانشجویی ضروری می باشد. این اطلاعات همگی توسط مشاورین IDP به دانشجویانی که در مرحله ویزا هستند ارائه میگردد و اهتمام کافی صورت میگیرد تا دانشجو برای ورود به کشور و تحصیلات جدید، آمادگی داشته باشد.


در زیر به شرح کلی شرایط ویزایی هر کشور اشاره میگردد:


330425.svgانگلستان

ویزای این کشور بین 5 الی 30 روز کاری زمان میبرد و شما برای اخذ ویزای این کشور باید مصاحبه سفارت را با موفقیت به انجام برسانید. ویزا به صورت آنلاین سابمیت می شود و متقاضی میتواند در ایران و یا کشورهای همسایه به سفارت مراجعه کند.


330442.svg کانادا

ویزای این کشور بین 5 هفته الی 12 هفته زمان میبرد، سفارت کانادا نیازی به مصاحبه ندارد ولی شما میتوانید اهداف تحصیلی خود را به صورت یک نامه در سایت سفارت آپلود کنید. ویزا به صورت آنلاین انجام میشود اما برای شروع مرحله بررسی پرونده شما باید به مراکز VAC در خارج از کشور مراجعه کنید و اطلاعات بایومتریک (انگشت نگاری) خود را ثبت کنید.


330459.svg ایالات متحده آمریکا

نتیجه ویزای تحصیلی این کشور به محض مصاحبه مشخص میشود. مدارک را به صورت هاردکپی باید با خود به سفارت ببرید و در موعد مشخص شده، با آفیسر سفارت، مصاحبه ای انجام دهید. ویزا به صورت آنلاین ثبت میشود اما اخذ ویزا منوط به انجام مصاحبه میباشد. شما باید علاوه بر پر کردن فرم ویزا به صورت آنلاین، برای Background check هم اقدام کنید.


330506.svg ایرلند جنوبی

ویزای این کشور به صورت آنلاین سابمیت میشود اما حضور شما جهات انجام مصاحبه نیز ضروری می باشد. بازه زمانی بررسی پرونده 15 الی 60 روز کاری اعلام شده است.


330451.svg استرالیا

ویزای کشور استرالیا، تماما به صورت آنلاین صورت میپذیرد و بازه ای بین 21 روز الی 90 روز را برای این سفارت در نظر بگیرید. شما برای این سفارت نیازی به انگشت نگاری و یا مصاحبه حضوری ندارید، در صورت نیاز به اطلاعات کافی، سفارت با شما تماس میگیرد.


330564.svg نیوزیلند

ویزای کشور نیوزیلند همانند استرالیا، نیازی به مصاحبه حضوری و یا انگشت نگاری ندارد اما شما باید قبل از سابمیت ویزا باید توسط پزشک معرف سفارت معاینه شوید و ارائه اطلاعات پزشکی شما در سفارت برای سابمیت ویزا ضروری است. اگر اطلاعات بیشتری مورد نیاز باشد، با شما از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی ارتباط برقرار میکنند.

 

34.239.160.113